Mouka na Pizzu Napoletana 3 KG
Mouka - Napoletana 3 Kg
Farina di grano tenero tip 00
Pšeničná mouka 00 středně vysokým obsahem bílkovin vhodné pro všechny těsta na pizzu.
Mouka dělá těsto elastické a zaručuje vynikající pizzovou kůrku
Tato speciální mouka byla vyvinuta ve spolupráci i italskými kuchaři,pizzaři a s asociací Pizza Napoletana
Kategorie: | ITALSKÁ MOUKA |
---|---|
Hmotnost: | 1.1 kg |
Soft wheat flour type “00” with medium-high protein content, suitable for all direct and indirect doughs for pizza napoletana. This special flour, developed in collaboration with the pizzaioli master chefs of the Associazione Verace Pizza Napoletana, makes the dough elastic and guarantees an excellent pizza crust
CARATTERISTICHE CHIMICO/FISICHE PHYSICAL/CHEMICAL PROPERTIES Umidità/Moisture: max 15,5 % Proteine/Proteins: min 11,5 %(s.s.) Ceneri/Ashes: 00 max 0,55 % (s.s.)
CARATTERISTICHE REOLOGICHE RHEOLOGICAL PROPERTIES Alveografo Chopin/Chopin Alveograph: W 300 - Tolleranza/Tollerance: -10/+20 P/L 0,60 - Tolleranza/Tollerance: MAX Farinografo Brabender/Brabender Farinograph: Assorbimento min/Absorption min 55 % Stabilità min/Stability min 10’ Amilografo Brabender/Brabender Amylograph: Amilogramma/Amylogram 800/1200 u.a.