Mouka/farina/flour-Pizza -macinata a pietra

Kód: 549
Akce Novinka Tip
Značka: Le5stagioni
79 Kč –13 %
mouka macinata a pietra
79 Kč –13 % 69 Kč
Vyprodáno

Mouka/farina/flour-Pizza macinata a pietra 1KG

Farina di grano tenero tip 1

Měkká pšeničná mouka ti  1  vysokým obsahem bílkovin mletá granitovými koly se sníženým stresem na zrno.

Pomalé a nízkoteplotní mletí zaručuje extrakci mouky s větší vůní a intenzivnější chutí.

Vhodné pro všechny těsta se středně a dlouhým kynutím při kontrolované teplotě(lednice)

 Mouka dělá těsto elastické a zaručuje vynikající pizzovou kůrku

Tato speciální mouka byla vyvinuta ve spolupráci i italskými kuchaři,pizzaři a s asociací Pizza Napoletana

Záruka do 30.4.2020

 

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Soft wheat flour type”1” with high protein content, milled in a mill with granite grindstones with a reduced stress effect on the grain. Its slow and low temperature grinding guarantees a flour extraction with greater flavor and more intense savours. Suitable for all direct and indirect doughs with medium and long leavenings at controlled temperature (refrigerator). Very balanced flour, ideal for medium rising times (8-13 hours), suitable for daily use.

CARATTERISTICHE CHIMICO/FISICHE PHYSICAL/CHEMICAL PROPERTIES Umidità/Moisture: max 15,5 % Proteine/Proteins: min 13 %(s.s.) Ceneri/Ashes: 00 max 0,80 % (s.s.)

CARATTERISTICHE REOLOGICHE RHEOLOGICAL PROPERTIES Alveografo Chopin/Chopin Alveograph: W 300 - Tolleranza/Tollerance: -20/+30 P/L 1 - Tolleranza/Tollerance: +-0,10 Note: Analisi effettuata su passaggio velo a 212µ Farinografo Brabender/Brabender Farinograph: Assorbimento min/Absorption min 60 % Stabilità min/Stability min 15’ Amilografo Brabender/Brabender Amylograph: Amilogramma/Amylogram 800/1200 u.a.

Doplňkové parametry

Kategorie: ITALSKÉ MOUKY-FARINA
Hmotnost: 1.1 kg